Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Kent Ayyuka eNBE türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Nastassia Jacober’den Kaliteli Yaşam Tüyoları

Nastassia Jacober, konuk olduğu MAG Ekim sayısında kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için tüyolarda bulundu.


“Bence sağlıklı yaşam her zaman gülmek ve mutlu olmaktır” açıklamasında bulunan Nastassia Jacober sözlerine şöyle devam etti: “Dünyada sağlık konusundaki yenilikler hakkında bilinçli olmaya çalışırım; özellikle yemek konusunda. Mümkün olduğunca organik gıdalar tüketir, az şeker kullanırım. Spor yapar, kendime ve cildime özen gösteririm çünkü ne yazık ki toksik bir çevrede yaşıyoruz.” dedi. 

Özel bir diyeti olmadığını da söyleyen Jacober “Karbonhidrat ve süt ürünlerinden kaçınmaya çalışırım bunlar çok fazla kilo almama sebep olur. Öğlen 12:00’ye kadar pek bir şey tüketmiyorum. Çok fazla yumurta, protein, salata ve sebze tüketiyorum. Bazen evde badem sütü hazırlayıp içiyorum. Eğer tatilde değilsem pizza, hamburger, makarna gibi gıdalar tüketmiyorum” dedi.

Sağlıklı yaşam sizce nedir?
Bence sağlıklı yaşam her zaman gülmek ve mutlu olmaktır. Dünyada sağlık konusundaki yenilikler hakkında bilinçli olmaya çalışırım; özellikle yemek konusunda. Mümkün olduğunca organik gıdalar tüketir, az şeker kullanırım. Spor yapar, kendime ve cildime özen gösteririm çünkü ne yazık ki toksik bir çevrede yaşıyoruz.

Özel bir beslenme düzeniniz var mı? Mutlaka tükettiğiniz ya da kaçındığınız gıdalar neler?
Özel bir diyetim yok. Karbonhidrat ve süt ürünlerinden kaçınmaya çalışırım bunlar çok fazla kilo almama sebep olur. Öğlen 12:00’ye kadar pek bir şey tüketmiyorum. Çok fazla yumurta, protein, salata ve sebze tüketiyorum. Bazen evde badem sütü hazırlayıp içiyorum. Eğer tatilde değilsem pizza, hamburger, makarna gibi gıdalar tüketmiyorum.

Uyguladığınız özel bir diyet var mı?
Dürüst olmam gerekirse daha önce hiçbir detoks programı uygulamadım. Aslında yapmayı düşünüyorum çünkü detoks sistemimizi temizliyor ve bunun bizim için önemli olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de detoksa dair başarılı programlar duydum. Özel diyet konusunda ise Keto diyetini uyguluyorum. Güzel ve işe yarar bir diyet benim ve bedenim için.

Hangi sporları tercih ediyorsunuz? Hangi sıklıkta spor yapıyorsunuz?
Favorilerim boks ve crossfittir. Bujin Dövüş Klübü’nde çok başarılı bir eğitimci olan Yassim ile çalışıyorum. Boks ve crossfitin tekniklerini birleştiriyoruz. Haftada dört gün yapıyorum. Ayrıca her sabah Bebek Parkı’nda koşup biraz kardiyo yapıyorum.
Stresten uzaklaşmak ve huzurlu bir yaşam adına neler yaparsınız?
Hamama gidip masaj yaptırmayı seviyorum. Yolculuk yapıp arkadaşlarımı görmek psikolojime çok iyi geliyor. Yeni kültürler keşfedip, farklı yemekler tatmak rahatlamama çok yardımcı oluyor. 

Güzellik sırlarınız neler? Düzenli kullandığınız özel bakım ürünleri neler?
Güzellik sırrım cildimi uykudan önce mutlaka temizlemek. C vitamini kullanırım. PRP ile mikrodermabrazyon uygulamasını da çok başarılı buluyorum. Zaman zaman akne problemi yaşadığım için uyguluyorum bu yöntemi ve cildimi inanılmaz derecede değiştiriyor. Dr. Barbara Sturm’un köpük formundaki temizleyicisini kullanıyorum. Heliocare’in 50 faktör güneş koruyucusunu; Skinceuticals’ın gece kremini ve vitamin serumunu kullanıyorum.

Kaliteli yaşam adına uyguladığınız özel sırlarınızı paylaşır mısınız?
Benim sırrım, cildimi ve vücudumu her zaman temizlemek. Size önerim, spor yapın. En azından günde en az bir saat yürüyüş yapmak bile büyük bir farklılık yaratacaktır. Hafta boyunca sağlıklı yiyecekler tüketin ve hafta sonu bir gün kendinizi ödüllendirin. En önemlisi hayattan zevk almaya ve mutlu olmaya çalışın! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.