Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı pkk Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı

Neslihan Atagül Doğulu'dan Vuslat Setine Ziyaret!

Sevilen dizi Vuslat’ın setine, sürpriz bir isimden sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. 


  
Neslihan Atagül Doğulu, önceki gün eşi Kadir Doğulu’nun başrolünde oynadığı 'Vuslat' dizisinin setindeydi. Eşi Kadir Doğulu’nun sahnelerini yönetmen Barış Yöş ile beraber dikkatle izleyen Atagül Doğulu, her hafta diziyi izlemekten çok büyük keyif aldığını dile getirdi.
 
Yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği ve senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı Vuslat, “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüvenleri üzerine kurgulanarak, tüm karakterlerin insana ait hallerini İbn-i Arabi’nin Satranc-ıUrefa oyunu ile anlatıyor.

Dizinin başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür paylaşıyor. Kadrosunda ayrıca Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi önemli isimlerin yer aldığı Vuslat, her pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranında izleyicisiyle buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.