Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Nil Ninat:" Rol Model Olduğum İçin Kendimi Sorumlu Hissediyorum"

Stil danışmanı ve Influencer Nil Ninat, "Rol model olduğum için kendimi sorumlu hissediyorum” dedi. 

Yarattığı sokak tarzı ile sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan ve yurt dışında katıldığı moda haftalarında da dikkat çeken Nil Ninat, kariyerini ve moda trendlerini MAG okurları ile paylaştı. 

Sosyal medyanın iyi bir reklam platformu olduğunu belirten başarılı stil danışmanı “Stilim emeğimle birleşince başarılı ve güzel işler ortaya çıkıyor” diye konuştu. Dünyada moda ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için birçok moda haftasına katıldığını belirten Ninat, “Ülkemi temsil etmenin gururunu yaşarken dünyaca ünlü markaların modaya nasıl yön verdiklerini de gözlemleme şansım oluyor” dedi. Pandemi süreci ile tüm markalarda spor şıklığın da ön plana çıktığını belirten stil danışmanı, bu yıl çarpıcı moda trendlerini de özel röportajında anlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.