Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu

Normaniı’nin İlk Solo Teklisi “Motivation” Yayımlandı!

Dünyaca ünlü multi-platinum sanatçı Normani’nin heyecanla beklenen ilk solo teklisi “Motivation” 16 Ağustos Cuma günü hayranlarıyla buluştu!

Sam Smith, Khalid ve 6LACK gibi isimlerle yayımladığı teklilerle başarıyı yakalayan Normani, ilk solo teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu. Üflemelilerle zenginleştirilmiş hareketli şarkı, Normani’nin New Orleans kökenlerinden ilham alıyor.

Güçlü vokalleri ile dikkat çeken 23 yaşındaki sanatçı, ilk solo teklisinde pop müziğin başarılı isimleri ile birlikte çalıştı. “Motivation”, Jennifer Lopez, The Weeknd ve Usher gibi sanatçıların söz yazarları ve Normani’nin dünya turnesinde eşlik ettiği Ariana Grande gibi isimlerin imzasını taşıyor.


Tekliyi takiben Dave Meyers (Janet Jackson, Kendrick Lamar, Billie Eilish) ve Daniel Russell (Offset & Cardi B) tarafından yönetilen dans dolu klip yayımlanmasıyla birlikte YouTube’un trending listelerinde Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Kanada ve İngiltere gibi ülkelerde birinci sırada yerini aldı. Sosyal medyada ses getiren klibe Cardi B, Khalid, Sam Smith, Ciara gibi birçok ünlü isim destek verdi.

Normani’nin yeni teklisi “Motivation” şimdi tüm dijital platformlarda!

Anahtar Kelimeler:
Jennifer Lopez
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.