Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan deaş fenerbahçe babacan Covid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Nova Norda’dan Zorlu Center’da Bol Sürprizli Konser

Zorlu Center’ın Eylül sonuna kadar devam edecek Açık Hava Konserleri’nin önceki akşam konuğu Nova Norda’ydı.

Son zamanların en dikkat çeken seslerinden Nova Norda, alkışlar eşliğinde ‘Dinozorlar’ şarkısıyla sahnede yerini aldı. Sahnede yarattığı büyülü atmosferle şarkılarını coşkuyla seslendiren genç müzisyen, ‘Boşver’i Zorlu Center misafirlerinin dansları eşliğinde söyledi. Zoru başarmayı kafaya koymuş herkese ithaf ettiği ‘Zor’ şarkısının ardından “Biraz hüzünlenelim mi” diyerek ‘Beni Biraz”ı seslendirdi.

Henüz yayınlanmamış olan ‘Bakma Bana Öyle’ şarkısını ilk kez Zorlu Center misafirleri için seslendiren Nova Norda, yoğun alkış eşliğinde ikinci sürprizine geçti ve mikrofonu vokalisti Kaan’a bıraktı. Genç şarkıcı bir sürpriz daha yaparak henüz yayınlanmamış bir başka şarkısı ‘Para’nın ardından sırasıyla ‘Varım’, ‘Kuzeye Kaç’, ‘Çıktım Bir Yola’ gibi farklılığını ortaya koyan bestelerini Zorlu Center misafirleri için seslendirdi.

Anahtar Kelimeler:
Zorlu Center
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.