Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

O Ses Türkiye’nin Şampiyonu Belli Oldu

TV 8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye 2017’şarkı yarışmasının şampiyonu dün canlı yayında seyircilerden gelen oylarla belli oldu.

Gökhan- Oğuz, Hadise, Murat Boz ve Sibel Can’ın jüri koltuğunda oturduğu programda finale kalan 4 yarışmacı performansını sergiledi.
 
6 Yıl Sonra Hadise’nin Takımı Birinci Oldu

Keremhan ve Taylan yarışmaya veda ederken halktan en çok oyu alan Dodan ve Resul finalde son ikiye kalarak, performanslarını sergiledi. Nefeslerin tutulduğu final gecesinde halktan en çok oyu alarak birinci olan Hadise’nin Takımı’ndan Dodan Özer oldu. Böylelikle Hadise 6 senenin sonunda yarışmada birinci çıkardı. Ünlü şarkıcı yarışmacısına sarılıp zaferini kutlarken gözyaşlarına hakim olamadı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.