Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti Afrin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Oğulcan Engin "Annesini İlk Defa Sahne De İzledi…"

Seda Sayan, geçtiğimiz akşam İstanbul  Günay Restaurant sahne aldı. Güçlü yorumuyla dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendiren Seda Sayan Türk Sanat Müziği, Türkçe Pop, Halk Müziği ve Arabesk şarkılardan oluşan geniş repertuarıyla da kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.

Sahnede Raşit Bağzıbağlı kostüm giyen Seda Sayan , sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Annesini ilk defa izledi…

Sanat, cemiyet ve iş dünyasının bir çok ünlü ismin bulunduğu gecenin en özel konuğu Seda Sayan ‘ın oğlu Oğulcan Engin oldu. Annesini ilk defa bir sahne de izleyen Oğulcan Engin tüm gece boyunca arkadaşlarıyla annesinin söylediği şarkılara eşlik etti. Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin ‘in ve arkadaşlarının istediği üzerine yıllar önce seslendirdiği “Ah Geceler” i geçtiğimiz aylarda 16 yıl aradan sonra yeni düzenlemesiyle tekrar seslendirmişti. Günay Restaurant sahnesinde Seda Sayan oğlu ve arkadaşları için “Ah Geceler”i iki defa söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Seda SayanMagazin Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.