Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Oktay Kaynarca İzmir'i Unutmadı

İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen depremden sonra birçok vatandaşmız yaraınırken birçok vatandaşımız ise yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan bu depremden sonra bazı ünlü isimler İzmir'i unutmadıklarını sosyal medyadan duyurdurlar. Bu ünlü isimlerden biri ise Kurtlar Vadisi dizisindeki "Çakır" karakteri ile ün kazanan oyuncu Oktay Kaynarca oldu.

Usta oyuncu Instagram üzerinde paylaştğı bir fotoğraf ile İzmir'deki acı olayı unutmadığını gösterdi. Usta oyuncu Oktay Kaynarca paylaşımın altına:" Ülkem'n yüreği aynı hassasiyet ile çarpıyor" notunu düştü.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca paylaşımında:

"Bu fotoğraf karşısında bir kez daha gördük ki benim canım Ülkemin yüreği aynı hassasiyetle çarpıyor. Yediden yetmişe gözlerinden yaş akan milletimin gözlerinden öperim ..." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.