Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Örgen Ve Bozok Ailelerinin Mutlu Günü

İşletme Yöneticisi Vedat Örgen ile Finans uzmanı Perihan Bozok (Örgen), siyaset, iş dünyası ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Bacardi tesislerindeki göl manzaralı kır düğünü renkli görüntülere sahne oldu. Düğüne AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  İl Emniyet Müdür yardımcısı Ahmet Yarlıgaç, İl Trafik Tescil Müdürü Gülsüm Nergiz,  siyaset, spor ve iş çevrelerinin tanınmış simaları, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri ile her iki ailenin akrabaları, dostları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

ÖRGEN VE BOZOK AİLELERİNDEN SAMİMİ EV SAHİPLİĞİ ÖRNEĞİ

Düğünün yapıldığı alanı dolduran seçkin misafirlere ev sahipliğini Mehmet-Selma Örgen ile Ekrem-Kezban Bozok yaptı. Mehmet-Selma Örgen ile Ekrem-Kezban Bozok, çocuklarının mutluluğuna ortak olmak için gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Örgen ve Bozok ailelerinin fertleri de, pisti boş bırakmayarak mutlu günü, eğlence katarak zenginleştirdi.

TÜM ŞAHİTLER, EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE EMANET ETTİ

Genç çiftin nikah merasiminde de unutulmaz anlar yaşandı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin genç çiftin nikahını kıyarken, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, İl Emniyet Müdür yardımcısı Ahmet Yarlıgaç, İl Trafik Tescil Müdürü Gülsüm Nergiz, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ve Diş Doktoru Soner Üçeş nikaha şahitlik etti. Başkan Çetin ve Milletvekili Dağlı çiftlere ömür boyu mutluluk dilediler. Daha sonra Milletvekili Dağlı, teslim etmek için Başkan Çetin tarafından kendine verilen Evlilik cüzdanını tüm şahitlerle birlikte geline emanet etti.

SALON ÇİÇEKLE, PİST GENÇLERLE DOLDU

Nikah merasiminin ardından Vedat-Perihan çifti ilk danslarını yaptı. Ardından genç çiftin ailesi, yakınları, dostları ve misafirleri pisti doldurdu. Doyasıya eğlencenin olduğu gecede salon gelen çiçekler nedeniyle adeta çiçek bahçesine döndü. Vedat ve Perihan çifti masaları tek tek dolaşarak konuklarına “hoş geldiniz” derken bekarlara da “Darısı başınıza” diyerek mutluluğun bulaşıcı olduğunu bir kez daha gösterdiler. Örgen ve Bozok aileleri tüm misafirlerine mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür etti. Vedat-Perihan çifti ise düğünün ardından balayı için deniz sahiline gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berk 4 yıl önce

Kadın dul yalnız ikinci düğünü;)