Ortaç: Biri Kız Biri Erkek İki Evlatlık Alacağım

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin en lüks ve en yeni oteli Elexus Hotel & Casino'da bu hafta Serdar Ortaç sahne aldı. Sahne öncesi yaptığı röportajda iki buçuk yıldır evli olduğu eşi Chloe Loughnan'dan çocuk sahibi olmak istediğini belirten Ortaç, “ Her yıl seneye diyor 2017’de çocuğum olmaz ise biri kız biri erkek 2 evlatlık alacağım, sevaba girerim. İnşallah çocuğum olur da evlatlığa gerek kalmaz” dedi.

Konser öncesinde basın ile yaptığı röportajda Ortaç, son zamanlarda evliliğin çok konuşulduğunu ve son kez konuşmak istediğini belirterek, “ Son dört gündür üst üste çalışıyorum çok stresliyim, her şeye kızıyorum öyle hasta oldum ” dedi.



Hanımın Gönlü Olsun

Yılbaşından sonra eşi Chloe Loughnan’ın işi nedeniyle iki ay Amerika’da kalacağını söyleyen Ortaç , “Gene hanımın gönlü olsun istiyorum, evler pahalı olmasa oradan ev alırdım”  dedi.
Toplam altı yıldır birlikte ve iki buçuk yıldırsa evli olduğu eşi Chloe ’den ilk günden beri çocuk istediğini belirten Ortaç, “ Her yıl seneye diyor 2017’de çocuğum olmaz ise biri kız biri erkek 2 evlatlık alacağım, sevaba girerim. İnşallah çocuğum olur da evlatlığa gerek kalmaz” dedi.

Bütün Sevgililerim Yabancı Oldu

 Bütün sevgililerinin yabancı olduğunu söyleyen Ortaç , “Kendimi anlatmama gerek kalmasın, Serdar Ortaç isminin altında ezilsin istemedim, beni tanımayan bilmeyen olsun istedim hep” dedi.
 
Pop albüm çıkaran Muazzez Ersoy’a  “Değmez”  parçasını verdiğini söyleyen Ortaç, Ersoy’un parçayı kötü okuduğuna dair piyasada çıkan söylentilerin tarafından söylenmediğini ve aslı astarı olmadığını belirttikten sonra  “güzel okumuş” dedi.

Tek Beğendiğim, Hayran Olduğum Sanatçı; Mustafa Keser

Ortaç, “Son zamanlarda dilimde hep türküler var 45 yaşından sonra galiba özüme döndüm, belki arabesk albüm çıkartırım. Türkiyede en çok Mustafa Keser’i dinlerim ona hayranım, tek hayran olduğum sanatçıdır. Hayatımda kimsenin konserine gitmedim,  Mustafa Abinin Beylerbeyi’ndeki mekanına gideceğim” dedi.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.