Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Özgür Aras’ın Partisine Ünlü Akını

Müzik, televizyon ve sanat camiasında birçok ünlü ile çalışan, projeler yürüten iletişim danışmanı Özgür Aras, düzenlediği özel bir partiyle yeni yaşını kutladı. Aras’ın doğum günü partisine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Sanat camiasının yakından tanıdığı iletişim danışmanı Aras,  dostları ile beraber 35. yaşını kutladı. Kaç yaşına girdiğini soranlara “Yine 35. Yaşımı kutluyorum, hatta bu gece 34’ten gün aldım” diyerek esprili yanıt veren Aras, arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.



Aras’ın doğum partisine yakın arkadaşları; Armağan Çağlayan, Aşkım Kapışmak, Berkay, Dilan Çıtak, Yonca Evcimik, Hande Ünsal, Irmak Ünal, İpek Açar, İrem Derici, Levent Dörter, Melike Öcalan, Merve Özbey, Reyhan Karaca, Sibel Tüzün, Serkan Seki, Stelyo Pipis, Suadiye, Tan Taşçı, Yeliz ve Zerrin Özer katıldı. 

          

Parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürerken, Yonca Evcimik ve İrem Derici  gecede dans eden Zenne Segah’a eşlik edip göbek atarken misafirler de alkışlarla eşlik etti. 



Deniz Seki’den Mektup

Aras'a Bakırköy Cezaevi'nde tutukluluk hali devam eden Deniz Seki’den de hediye geldi. Seki, 2 buçuk yıldır kendisini hiç yalnız bırakmayan yakın arkadaşı aynı zamanda menajeri Aras’ın doğum gününü yolladığı bir mektup ve üzerinde not olan bisküvi  ile kutladı. 

Aras, Deniz Seki’nin  “Seni tanıdığım her güne duacıyım.  İyi ki doğmuşsun kardeşim…” yazan  mektubuna sosyal medyadan cevap verdi. 

Aras, Deniz Seki'nin yazdığı mektup ve yaptığı hediye bilekliğin fotoğrafını “Son 3 açık görüşümüz kaldı… Özgür bir deniz gördüm sanki!" notu ile sosyal medya hesabından paylaştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.