Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Panora AVM Konser Açılışını Hadise İle Yapacak

Düzenlediği konserler ile yaz mevsimini keyifle karşılayan Panora AVM, PanoraPark konserlerinin açılısını Hadise ile yapacak.

Başarılı dans performansları ile sahnede göz dolduran Hadise, 5 Temmuz’da Panora AVM’de sahne alacak. Sevilen şarkıcı, şarkılarını bir kez de Başkentliler için seslendirecek.

Hadise ile başlayan PanoraPark yaz konserleri, 19 Temmuz’da Serkan Kaya, 2 Ağustos’ta Koray Avcı, 9 Ağustos’ta Sertab Erener, 23 Ağustos’ta Hakan Altun ile devam edecek. PanoraPark konserlerinin kapanışını ise 13 Eylül’de sahne alacak olan Linet yapacak. PanoraPark konserleri ile coşkuyu yasamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması ise yeterli olacak.

PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yasatacak olan Panora AVM, 14 Temmuz’da Derya Uluğ, 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen ve 18 Ağustos’ta Simge’yi ağırlayacak. Ücretsiz olarak gerçekleşecek konserlerin kapanışını ise 8 Eylül’de ise Fettah Can yapacak.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.