Panorapark’ta 10 Bin Kişilik İzdiham Dolu Konser!

‘Yeni Aşkım’  albümüyle bu yazın kraliçesi olan ünlü sanatçı Sibel Can, Ege Turnesi ve Harbiye Açıkhava’da verdiği görkemli konserlerin ardından önceki akşam ilk AVM konserinde Ankara’daki Panora Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu’nda izdiham dolu bir geceye imza atarak hayranlarını coşturdu.
 

Konser biletlerinin iki gün içerisinde tükendiği Panora Alışveriş Merkezi’nde ünlü sanatçı, klasikleşen Lale Devri, Begonvil gibi şarkılarının yanı sıra, yeni albümünden de ‘Senden Başka Kimsem Yok’, ‘Yeni Aşkım’, ‘Kuyu’ gibi kısa sürede sevilen eserlerini coşkuyla seslendirdi.

Şıklığı ve zarafetiyle de göz dolduran Sibel Can, yaklaşık 10 bin kişiyle hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Zaman zaman dinleyenleri dans etmeye de davet eden Can, aldığı coşku dolu reaksiyonlar karşısında çok mutlu olduğunu vurgulayarak herkese teşekkür etti.

Sibel Can sevgisi, PanoraPark AVM dışına da taştı. Yüzlerce izleyici de AVM etrafına kurulmuş LED ekranların başında konseri izleyerek müzik ziyafetine ortak oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.