Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek

Park Of İstanbul’a Ünlü Akını

İstanbul’un ilk en kapsamlı doğa ve yaşam kompleksi olan Park of İstanbul, açıldığı günden bu yana ünlüler tarafından yoğun ilgi görüyor. Cemal Hünal, Şükrü Özyıldız, Ebru Yaşar, Serkan Kaya, Hatice, Şenol İpek, Reynmen, Halil Söyletmez, Banu Parlak, Ben Fero ve Şahangiller gibi isimlerin ağırlandığı POİ’de ünlüler,yavru boz ayı Silva ve kaplan Kimbo’yu sütle besledi. Yavru kaplanın isim babası olan ünlü rapçi Ben Fero, Babafingo şarkısında geçen ve eski bir dövüşçü olan Kimbo ismini koydu.

Yavru kaplanın isim babası olan ünlü rapçi Ben Fero, “ Bebeğimiz 2 aylık olmuş. İsmini henüz koymamışlar. Benim şarkımda geçen ve eski bir dövüşçü olan Kimbo ismini koymak istedik” dedi.

Elleriyle yavru kaplanı besleyen ünlü şarkıcı Hatice, “Hayvanları sevin. Kaplan bile olsa onların bir kalbi var ve onlar da sevgiye muhtaçlar” dedi.

Park of İstanbul hakkında önemli bilgiler aktaran Park Of İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Burak Memişoğlu, önümüzde aylarda açık hava sinema, kır düğünü alanları, Hentbol sahası ve çocuk eğitim alanlarının da faaliyete geçeceğini belirtti.

Gün geçtikçe daha kalabalık ve stresli olan şehir hayatından biraz olsun uzaklaşmak isteyenler, İstanbul içerisinde doğa ile içiçe sakin ve huzurlu alanlarına yöneliyor. 200 bin metrekarelik alanda konumlanan Park Of İstanbul; ormanın içinde macera, eğlence, keşif ve eğitimi birarada sunuyor. Doğa ve Yaşam Kompleksi; 60 farklı tür ile 350 canlıyı barındıran İstanbul’un en büyük hayvanat bahçesi ile her yaştan ziyaretçiye farklı deneyimler yaşatıyor. Pony club, restoran cafe, yöresel ürünler merkezi, macera parkı, piknik ve mesire alanını kapsayan POİ’de, şehrin karmaşasından uzak huzurlu bir kapı aralanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.