Öne Çıkanlar chp tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Cengiz inşaat Vajinismus

Pembe Doğum Günü

Cemiyet hayatının genç ve güzel moda yazarlarından Melisa Özmen, Paris Hilton' a benzerliğiyle gittiği her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Sosyal medya platformu Instagram' da 350 bin takipçi sayısına ulaşan Özmen 'in paylaşımları hayranları tarafından büyük beğeni topluyor.

Sosyetenin ünlü ismi Melisa Özmen 18. Yaş doğum gününde Milano’ dan aldığı özel tasarım Pembe rengi elbisesi ile fırtına gibi esti.

Sosyal medyadan kendisini adım adım takip eden,hem genç, hem olgun hem de yaş almış yani neredeyse yedi'den yetmiş' e bir fan kitlesine sahip olan Melisa, sosyal medyada paylaşımlarıyla da tam bir fenomen.Boğaz’ın en ünlü mekanında 2 ozel loca kapatan Özmen, Milano’ dan aldığı limitli sayıda kişide olan "Pembe" koleksiyon elbisesiyle göz kamaştırdı.

Sadece arkadaşları ve yakın dostlarının bulunduğu partide, özel loca kapatan Özmen, muhteşem 18.yaş doğum günü pastasının mumlarını alkışlar eşliğinde arkadaşları ile birlikte söndürdü.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.