Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Rezzan Benardete Gece Mavisi Kadife Çantasıyla Gazete Bayiinden Çıkarken Görüntülendi

Cemiyet hayatının en stil sahibi kadınlarından moda markası, catering firması, dekorasyon obje markası ve iç mimari ofisiyle birçok işi aynı anda yapan Rezzan Benardete; çanta markasında en büyük tutkusunun Mehry Mu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Türkiye’de üretilen, İngiltere ve ABD’nin en önemli satış noktalarında modaseverlerle buluşan marka Mehry Mu’nun yaratıcısı ve kreatif direktörü Güneş Mutlu Mavituncalılar’ın ikonikleşen modellerinden Jung Bag, Rezzan Benardete’nin şıklığının tamamlayıcısı oldu.


Ülke sınırlarını aşarak, dünyaca ünlü moda otoritelerinden Olivia Palermo’nun yanı sıra kraliyet ailesi mensuplarından Prenses Beatrice, ünlü Amerikan aktris ve model Laura Harrier’in de severek kullandığı Mehry Mu markası; Dünya ve Türkiye’deki ünlü isimlerin tercihi olarak, trend öncüsü olmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.