Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Rüya Ersavcı'dan Yeni Single Çalışması "Peri Masalı"

90’lı yılların hit şarkısı “İstemiyorum Baba” ile müzik piyasasına başarılı bir giriş yapan Rüya Ersavcı, son çıkarmış olduğu “İki Kelime” adlı şarkısının ardından yeni single çalışması “Peri Masalı’nı müzik severlerin beğenisine sunuyor.

Sözleri Erol Özdamar imzası taşıyan şarkının müziği ve aranjesi Altay Ekren’e ait. Sevgilisini terk eden, atarlı ve kendine güvenen bir kadını anlatan şarkının klip yönetmenliğini   Erbay Aras & Seval Demir üstlendi. Fotoğraf çekimleri Barış Değirmenci  ve styling Emel Keleş tarafından gerçekleştirildi.

Rüya Ersavcı “Peri Masalı” 28 Ekim Çarşamba DMC etiketi ile tüm dijital platformlarda!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.