Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

Sahneden Yeni Klip Müjdesi Verdi

Türk pop müziğinin sevilen ismi Sertab Erener, ''Kerkisolfej Yaz Konserleri Ege Turnesi'' ile önceki akşam Kuşadası'nda sevenleriyle buluştu. Kuşadası AVM Amfitiyatro'da müzik ziyafeti sunan Erener, performansıyla kendine hayran bıraktı.

Ege turnesinin ikinci konserinde Kuşadalılarla bir araya gelen Sertab Erener, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sanatçı güzelliğiyle olduğu kadar enerjisiyle de izleyenleri mest etti.

"BEN ALBÜM ÇIKARTAN BİR ARTİSTİM"

Yeni albümünden "Farzet" şarkısının klibinin yarın yayınlanacağının müjdesini veren Sertap Erener: "Bana dijital platformlarda bu zamanda albüm çıkarmayın single çıkarın diyorlar. Ama single beni kesmiyor. Ben albüm çıkartan bir artistim, benim dönemimde yani doksanlarda hep öyleydi." dedi.


KUŞADASI MÜZİĞE DOYACAK

Kerkisolfej Kuşadası AVM Amfitiyatro Konserleri; 1 Ağustos Cumartesi – Levent Yüksel, 2 Ağustos Pazar – Erol Evgin, 3 Ağustos Pazartesi – Ayta Sözeri, 7 Ağustos Cuma – Gazapizm, 8 Ağustos Cumartesi – Büyük Ev Ablukada, 14 Ağustos Cuma – Duman ile yaz turnesine devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.