Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Sam Smith'in Yeni Albümü “Love Goes” Çıktı!

Grammy, Oscar ve Brit Ödüllü sanatçı Sam Smith'in kariyerinde yepyeni bir dönemin kapılarını açacak yeni albümü “Love Goes” Universal Music etiketiyle bugün çıktı!

Albümden çıkan ilk single “Diamonds” OzGo ve Shellback tarafından Londra'da yazıldı ve kaydedildi. Sanatçının 26 ve 28 yaşları arasında yazdığı bu albümdeki şarkılar kalp kırıklığının iyileşme sürecini en acı yönleri ve çözüme kavuşma hissi ile anlatıyor.Buna rağmen albümün biçimi Sam Smith'in şimdiye kadar hiç yapmadığı kadar coşkulu ve enerjik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.