Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Seda Sayan Minik Serçe’ye Sahneden Seslendi: “Geri Dön”

Güçlü yorumuyla dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendiren Seda Sayan Türk Sanat Müziği, Türkçe Pop, Halk Müziği ve Arabesk şarkılardan oluşan geniş repertuarıyla da kendisini dinlemeye gelen 4000 hayranını mest etti.

Seda Sayan, konserinde uzun zamandır sahneye çıkmayan Sezen Aksu'ya geri dönmesi için çağrıda bulundu.

Sezen Aksu'nun 'Geri Dön' şarkısını söyleyen Seda Sayan, "Bacım bizi o güzel sesinden mahrum edemezsin. Neden bunu bize yapıyorsun? Sahnelere dönsen de tatlı tatlı şarkılarını söylesen ne harika olur. İnşallah dönersin" dedi. Ve Almanya’dan tüm alkışları sana yolluyoruz diye seslendi.

Yıllar önce sahne de Seda’yı beğenerek izlediğini Sezen Aksu söylemiş “Seda içimi acıyor. Güne çok iyi başlamamı sağlıyor. Şen şakrak, güler yüzlü. Evimize bir güneş gibi doğuyor” diye anlattığı Seda Sayan’ ın sesinden çok etkilendiğini dinlerken hüzünlendiğini anlatmıştı.

Sahnede Seda İnan imzalı kostüm giyen Seda Sayan, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.