Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İyi Parti YKS CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut iktidar oy ak parti ANZATSAN Mühendislik Orçun Okurgan Amazonun sahibi Jeff Bezos Bekir Başevirgen Koronavirüs

Seda Sayan‘a Yıldız Yağmuru

Son günlerde Yunan şarkıcı Cefi’yle birlikte yaptığı Türkçe ve Yunanca şarkılardan oluşan ‘Seni Seviyorum’ isimli albümüyle gündemde olan Seda Sayan, geçtiğimiz akşam yoğun istek üzerine ikinci kez İstanbul Günay Restaurant’ da sahne aldı.

Sekiz yıldır özel geceler ve konserler dışında gazino sahnelerinden uzak olan Seda Sayan, partneri Cefi’yle birlikte geçtiğimiz akşam yoğun istek üzerine ikinci kez Günay’da sahneye çıktı.

Yeni projesi ‘Seni Seviyorum’un gördüğü ilgiden çok mutlu olan Seda Sayan ‘İlk Günay sahnemiz çok güzel geçmişti. Yoğun istek gelince ikincisini yaptık. Çok teklif geliyor, artık sık sık sahnelerde olacağım. Bu gece yıldılar geçidi gibiydi gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.’ cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.

Sahnede olduğu süre boyunca Nur Yerlitaş imzalı 2 farklı kostüm giyen Seda Sayan sesiyle olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

Güçlü yorumuyla dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendiren Seda Sayan Türk Sanat Müziği, Türkçe Pop, Halk Müziği ve Arabesk şarkılardan oluşan geniş repertuarıyla da dinleyicileri mest etti. Seda Sayan’ın Cefi ile beraber yaptıkları düetler de seyircilerden büyük alkış aldı.

Seda Sayan ‘ı izleyenler arasında Ceylan, Çağlayan Topaloğlu, Demet Akalın & Okan Kurt, Gonca Vuslateri, Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş, Orhan Gencebay & Sevim Emre, Polat Yağcı, Safiye Soyman & Faik Öztürk, Sevcan Orhan , Sinem Yıldız iş ve cemiyet hayatının bir çok ünlü isimi vardı.

Seyirciler arasında iki ay önce ayrıldığı galerici Murat Karabova da vardı. Karabova geçirdiği göz ameliyatına rağman,Seda Sayan'a jest yaparak kulübe geldi. Bir ara sahne den inen Seda Sayan Murat Karabova’nın yanına gittiği görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konusu oldu.

Sosyal Medya’ da sıkça dönen Murat Karabova ve Seda Sayan görüntü üzerine Seda Sayan instagram sayfasına “Bu görüntüyü lütfen abartmayın Seda Sayan eski sevgiliye döndü gibi yorumlar yapmayın lütfen. Murat beyle tabiiki görüşüyoruz. Sahneden inip tüm dostlarımı selamladığım gibi Murat Karaboca hasta yatağından kalkıp üstelik gözünden önemli bir operasyon geçirip konserime yetiştiği için (bak iyileşmişsin) hiçbir şeyin kalmadı şakalaşmasından ibarettir. Arkadaşlar biz sevgili değiliz.” notunu paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.