Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı fenerbahçe babacan Covid19

Sena Şener Yeni Albümünün İlk Konseri İle Babylon’da

Sözü ve bestesi kendine ait şarkıları ve özgün yorumuyla Sena Şener, yeni albümü “İnsan Gelir İnsan Geçer”in ilk konseri için 7 Kasım Çarşamba akşamı Babylon’da sahne alıyor.

Alternatif müzik sahnesinin genç besteci ve yorumcularından Sena Şener, 15 yaşında şarkılarını internet üzerinden yayınlayarak kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Albümünden paylaştığı “Bak Bana”, “Ona”, “Sevmemeliyiz” ve “Dostum Değil Uykular” single’larının yanı sıra, Mahmut Orhan’la yayınladığı “Feel” ve Julius Abel’la çalıştığı “Waiting on the Shore” ile dünya listelerinde vokal ve besteci olarak yer edindi. Eylül ayında dinleyiciyle buluşan “İnsan Gelir İnsan Geçer” albümünün Babylon’da gerçekleşecek lansman konserinde Sena Şener’e klavyede Ahmet Kamberoğlu, bas gitarda Cihan Güvenç, davulda Saddler Samayoa, gitarda Gökay Özvardar ve çelloda Feride Öget eşlik ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Sena Şener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.