Öne Çıkanlar istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı Koç Holdingin 2023 yılı net karı 16 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti

Serdar Ortaç Muamma'da Bir Açıldı Pir Açıldı...

Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Ataşehir Watergarden'daki Muamma’da sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Serdar Ortaç çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Eski eşi Chloe Loughnan'ın nafakasını ödemediğini kabul eden Ortaç, '' Kız bu konuda çok haklı. Boşandık, nafaka konusunda anlaştık. Her ay ödemem gereken bir para var. Birinciyi ödeyemedim, sabretti. İkinciyi ödeyemedim sustu. Üçüncü, dördüncü derken hep sustu. Artık yazdı, “Serdar bende burada aç mı kalayım? Benim de burada ihtiyaçlarım oluyor” diye. Özür diledim. Şimdi biraz toparladım, toparladıkça gönderiyorum. Ama tabi daha çok borcum var. Ses çıkarmıyor şu an, anlayış gösteriyor” ifadeleriyle hem kendi adına bir durum tespiti yaptı, hemde eski eşinden kameralar önünde bir kez daha özür diledi.

CANIMI MI ALACAKLAR? ÇALIŞIP, EĞLENDİRİP BORÇLARIMI ÖDEYECEĞİM...

Sözlerine; “Geçmiş günlere göre borçlarımı azalttım. Bir devlete vergi borcum var. Yapılandırmaya alacaklar. Halkbank’a borcum var, onları da yapılandıracaklar. Canımı mı alacak? Başka çaremiz yok. Çalışacağız, insanları eğlendireceğiz, kazanıp ödeyeceğiz” ifadeleri ile devam eden Serdar Ortaç, gece hayatının da pandemi koşulları ile birlikte yeni bir kimliğe büründüğünü dile getirdi.  “Bundan sonra gece 12’de eğlence bitecek ve gidip uyuyacağız. Ben bu işe yıllar önce Karabiberim şarkısı ile başladığımda sabah 7’de bitirirdik bu işi. Şimdi daha iyi. Biz de yorulmuyoruz, dinleyende... Madalyonun diğer yüzünde ise çok başka bir tablo var. Çünkü gece hayatında, eğlenen insanlar mekandan çıktığı anda, taksicisinden, restoranına, valesinden, garsonuna herkes para kazanıyor. Hepsinin durumu vahim. Bu virüs 100 senede bir geliyor, bu da bize denk geldi, inşallah hep birlikte atlatacağız” sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.

TRİBÜTE ALBÜM MÜJDESİ

 Muhabirlerin yeni albüm sorularına da samimiyetle yanıt veren Ortaç;  “DMC ile beraber, eski şarkılarımdan 20 tane seçerek, diğer sanatçı arkadaşlara okutacağız. Orhan Gencebay’ın, Yıldız Tilbe’nin yaptığı gibi biz de “Sahibinin Sesi” topluyoruz. İçinde, “Hadi Çal Giderken Kapımı, Karabiberim, Yaz Günü, Gitme, Yaz Yağmuru, Bilsem Ki, Mesafe, Şeytan, Korkma Kalbim gibi popüler şarkılardan seçtiğimiz bir albüm olacak.” ifadeleriyle de hayranlarına müjdeyi verdi. Röportajın ardından sahnedeki yerini alan Serdar Ortaç, yaklaşık iki saat süren performansında bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile parmak ısırttı. Geçmişten günümüze dillere pelesenk olan şarkılarını Ataşehir Muamma'da kendisini yalnız bırakmayan hayranları ile birlikte hep bir ağızdan seslendiren Ortaç, sahnesini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.