Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul gündem özeti çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Rino virüs Shu Jueting

Serenay Sarıkaya Ve Jabbar’ın Seslendirdiği HAZ Şarkısının Kutlama Partisi Gerçekleşti

Dondurma ve çikolata haz otoritesi Magnum’un “crack” sesinden ilhamla yaratılan, Serenay Sarıkaya ve Jabbar’ın birlikte seslendirdiği, yazın en HAZ dolu şarkısının kutlama partisi Les Ottomans Kuruçeşme’ de gerçekleşti.

Ustalık, uzmanlık ve ayrıntılara özen gösteren geleneğini kutladığı “Hazzı Ciddiye Al” kampanyası kapsamında Magnum, sesinin güzelliği ile her zaman ilgi odağı olan oyuncu Serenay Sarıkaya ile özgün soundu ve yorumuyla fark yaratan müzisyen Jabbar’ı ilk kez bir araya getirdi.

Serenay Sarıkaya, Jabbar ve Magnum Türkiye ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete aralarında, iş, sanat, moda, tasarım ve cemiyet hayatından Kerem Bursin, Selma Ergeç, Elif Boyner, Hacı Sabancı, Nazlı Kayı, Ayşe Kucuroğlu, Yasemin Taciroğlu, Güneri Civaoğlu, Müge Tezman Sırmabıyık, Hakan Yıldırım, Batya Kebudi, Eda Güzelcik, Doğal Mesudiyeli,Ezgi Baylar, Dila Tarkan, Kübra Açıl gibi isimlerin bulunduğu birçok davetli katıldı.

Serenay Sarıkaya “Haz” ile ilgili olarak; “Böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım. Jabbar'ın şarkılarını bu projeden önce de keyifle dinliyordum. Proje geldiğinde onunla bir işbirliği içerisinde olacağım için çok mutlu oldum. Benim için çok keyifli geçen bir süreçti. Dinleyen herkesin alacağı hazda payımız olacağı için çok heyecanlıyız.” dedi.

Jabbar ise duygularını; “Tam bir yaz parçası yaptık, severek yazdım besteledim ve söyledim. Serenay ile bu projede birlikte şarkı söylemekten heyecan duydum, sesinin de çok güzel olduğunu biliyordum, Serenay’la birlikte şarkı söylemek harika bir tecrübeydi.” diyerek ifade etti.

Magnum’un ikonik değerlerinden ilham alan şarkının alt yapısı, Magnum’u Magnum yapan crack sesi ile oluşturuldu. EMI - Universal Müzik Türkiye’den çıkan, düzenlemesi Jabbar ve Safa Hendem tarafından yapılan pop türündeki HAZ, dinleyenleri hazzı ciddiye almaya davet ediyor.

Jabbar feat Serenay Sarıkaya HAZ şarkısı, tüm digital platformlarda yer alıyor.

Şarkıyı linke tıklayarak dinleyebilirsiniz : https://umgturkey.lnk.to/Haz

“HAZ”

Söz-Müzik: Mücahit Turan (aka Jabbar)

Düzenleme: Mücahit Turan / Safa Hendem

Gün batmaz sende, güzelsin gülersin

Hep yaz sende, güneşsin yakarsın

Haz sende, titretir ruhunu, biraz ben de

Sen her yerde, haz her yerde

Siyah sende, uçuksun kaçıksın.

Beyaz sende, gün gibi açıksın

Kırılsan da, yürürsün koşarsın.

Düşsen de, önemsiz düşünme

Sen her yerde, haz her yerde

Kırılsan da, düşsen de

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.