Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim BM Turizm EKütüphanesi Çelebi Havacılık

Sertab Erener Ankaralı Hayranlarıyla Buluşacak

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği “Sertab’ın Oda Müziği” projesi ile turneye çıkıyor. Erener’in turne kapsamında ikinci durağı Ankara olacak.

Erener, 25 yıl içinde biriktirdiği şarkılarının akustik sunumlarını gerçekleştirerek, sesinin en yalın halini sergileyeceği “Sertab’ın Oda Müziği” projesi ile turneye çıkıyor.




Oda Müziği projesi ile en çok beğenilen şarkılarını seslendirecek olan Sertab Erener’in ikinci durağı Ankara olacak. Yarın akşam MEB Şura’da Ankaralı hayranları ile buluşacak olan ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarının akustik versiyonlarını seslendirecek.


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.