Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar terörist rusya chp enflasyon bugünün gündemi AİLE gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Sertab Erener Bursa’da Hayranlarıyla Buluşacak

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği “Sertab’ın Oda Müziği” projesi ile turneye çıkıyor. Turnenin ilk durağı ise Bursa olacak.

Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde11 Mart Cumartesi akşamı turnenin ilk durağında Bursalı hayranları ile buluşacak olan Erener, sevilen şarkılarının akustik versiyonlarını seslendirecek.



Projesinin düzenlemelerini Çağrı Sertel yaparken, sanatçıya Piyanoda Çağrı Sertel, Kemanlarda Deniz İbrahimoğlu, Vugav Kurbanov, Viyolada Çağatay Şahin, Viyolonselde Yılmaz Bişer ve Kontrbasta Volkan Hürsever eşlik edecek.

Konser Programı:

11 Mart, Bursa Merinos Kültür Merkezi
14 Mart, Ankara Meb Şura
18 Mart, İstanbul Tim Show Center
22 Nisan, İzmir Adnan Saygun Konser Salonu




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.