Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel adana esnaf Akşener milli savunma bakanlığı yunanistan

Sertab Erener Çeşme’de Hayranlarıyla Buluştu

Bu yıl 25. sanat yılını kutlayan Sertab Erener, Ege’deki son konserini Çeşme’de verdi. Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri kapsamında Bodrum, Ayvalık ve Altınoluk’tan sonra Çeşme’de sahne alan Sertab Erener, kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. 

Sevilen şarkılarından oluşturduğu repertuvarı ile Çeşme’deki hayranlarıyla buluşan Sertab Erener, Çeşme Amfi Tiyatro’yu dolduran müzikseverlere güzel bir konser yaşattı. Sanat hayatında 25 yılı geride bırakan deneyimli sanatçının şarkılarının akustik sunumlarını gerçekleştirdiği konseri dinleyicilerden tam not aldı.

Düzenlemelerini Çağrı Sertel’in yaptığı, ‘Sertab’ın Oda Müziği’ projesinde ünlü sanatçı Sertab Erener’e piyanoda Çağrı Sertel, kemanlarda Deniz İbrahimoğlu, Vugav Kurbanov viyolada Çagatay Şahin, viyolenselde Yılmaz Bişer ve kontrbasta Volkan Hürsever eşlik etti.

Ege’den Sonra Sırada Harbiye Var

Çeşme’de gerçekleştirdiği renkli konserle Ege konserleri son bulan Sertab Erener’in yeni konser durağı ise İstanbul olacak. Erener 31 Temmuz Pazartesi akşamı Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle yeniden buluşacak.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.