Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa YDG-H güney kore orman ve su işleri bakanlığı mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Şeyda Coşkun ile Zayıflayan Gülben Ergen Kilosunu Nasıl Koruyor?

2007 yılından bu yana, hafif bir hayata merhaba demek isteyen binlerce kişiye eşlik eden spor ve beslenme koçu Şeyda Coşkun, Be Light Kitchen’da dostlarıyla bir araya gelip,21 günlük kişiye özel hafifleme programının detaylarını anlattı. Bu toplantının sürpriz konuğu ise Şeyda Coşkun’un programıyla 12 kilo veren Gülben Ergen oldu.


Bugüne kadar birçok ünlü isimle çalışan, hem zayıflatıp hem de beslenme tarzlarını değiştiren Şeyda Coşkun, 7 Mart’ta başlayan 21 günlük hafifleme programı öncesinde “Be Light Kitchen” da motive toplantısı yaptı. Bu toplantıya daha önce Şeyda Coşkun ile zayıflayan Gülben Ergen katıldı. Ünlü sanatçı kadınlara ilham verip, nasıl zayıfladığının tüyolarını verdi.

"Gülben Ergen Nasıl Zayıfladığının tüyolarını verdi"
Şeyda Coşkun ile 3 ay yoğun bir şekilde çalışıp 12 kilo veren ünlü sanatçı, “ En önemli şey kilo verdikten sonra nasıl koruduğunuz. Bunu bana Şeyda öğretti. Şeyda ile tanışmadan önce kilo vermek için her şeyi denemiştim ama bir türlü veremiyordum. Kilo vermemi engelleyecek bahaneleri hayatımdan çıkardım. Şeyda’nın programını içselleştirdim ve uyguladığı programın dışına çıkmadım. Tüm yanlış bildiğim ezberleri bozdum. Kilo verdikçe stresim azaldı. Şeyda ile yürürken tartılmanın yüzleşmek olduğunu sürekli söylüyordu ve hergün tartıldım. Şeyda sayesinde nefsimi terbiye ettim” dedi.

Hafifleme programına katılan kadınların sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, midesinin Şeyda Coşkun ile çalışarak küçüldüğünü, artık sağlıksız besinlerin hayatında yer almadığını da söyledi.

Yaz öncesi kadınlara zayıflamaya dair tüyolar veren Şeyda Coşkun, “Yürümeyi hayatınızın bir parçası yapın. Sabah aç uyanmanın sağlık belirtisi olduğunu ve sizi yemediklerinizin, içmediklerinizin zayıflattığını unutmayın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.