Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Covid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi

Sibel Can, İlk AVM Konseri İçin Panora’da

Güçlü sesiyle dinleyenleri büyüleyen, geçtiğimiz ay çıkardığı “Yeni Aşkım” albümü kısa sürede zirveye ulaşan Sibel Can, ilk defa bir AVM konserinde sevenleriyle buluşacak. 8 Ağustos saat 20.30’da, PanoraPark’ta sahne alacak olan Sibel Can, hem eski hem de yeni albümünden parçalarla dinleyenlerinin kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor.


İlk albümünü piyasaya çıkardığı 1987 yılından beri satış rekorları kıran, çok dinlenen parçaların yorumculuğuna imzasını atan Sibel Can, o tarihten bu yana, 20’den fazla albüme imzasını attı. Sahne performansı ile göz dolduran, güçlü sesi ile bir ekol haline gelen ve güzelliği ile hayran bırakan sanatçı, son albümü “Yeni Aşkım” ile de kısa sürede çok dinlenenler arasına girmeyi başardı. Albüme adını veren parçası “Yeni Aşkım” haricinde “Senden Başka Kimsem Yok” adlı duygusal parçası ile kıpır kıpır şarkısı “Kuyu” şimdiden milyonlarca kişi tarafından dinlendi. Sıcak bir yaz akşamında Sibel Can ile kulaklarının pasını silmek isteyen hayranlarının PanoraPark’taki konsere katılmak için tek yapması gereken ise Panora AVM’den 1-8 Ağustos tarihleri arasında toplamda 250 TL’lik alışveriş yapmak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.