Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Hakkari Muhbir bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

Sibel Can Sesi Ve Sahnesiyle Büyüledi

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Sibel Can, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkarak Bursalılara unutulmayacak bir gece yaşattı. Güzel sanatçı, şarkılarıyla olduğu kadar kostümü ve danslarıyla da izleyenleri hayran bıraktı.

Konserlere ara vermeden devam eden Sibel Can, İstanbul’dan sonra soluğu Bursa’da aldı. Dün akşam Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Sibel Can, dillere destan olmuş eski şarkılarının yanı sıra yeni albümünden en güzel şarkılarını da sevenleriyle birlikte söyledi.

Sahnede her zaman güzel dansıyla nefes kesen Can, Bursa’da da izlemeye gelenleri mest etti. İki buçuk saat sahnede kalan güzel sanatçı, Nur Yerlitaş imzalı kostümüyle sesi kadar görüntüsüyle de hayranlarını büyüledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.