Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan abd

Sibel Can'ın Bodrum Konseri

Düzenlediği yaz konserleri ile hayranlarıyla buluşmayı sürdüren Sibel Can, Ayvalık, Altınoluk ve Çeşme’den sonra Bodrum’da verdiği konserle izleyenlerine güzel anlar yaşattı. 


Bodrum Antik Tiyatro’da gerçeklesen konserde; Nur Yerlitaş imzalı kostümleriyle sevenlerinin karşısına çıkan Can, sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahneden seyircilere seslenen Sibel Can, “ Çok güzel bir gece olacak, çok güzel bir atmosfer var. Bodrum benim için çok özel bir yer ve siz muhteşem görünüyorsunuz” dedi.


“Allah Sağlık Verdikçe Şarkı Söylemek İstiyorum”

Konserin bir bölümünde sahneden inerek seyircilerin arasına giren Can, ‘Benim yerime de sev’ şarkısını seyircilerle birlikte seslendirdi. Antik Tiyatro’yu dolduran hayranları şarkısına hep bir ağızdan eşlik ettikten sonra Can, “Allah sağlık verdikçe sahnede olmak ve şarkı söylemek istiyorum” dedi ve büyük bir alkış aldı.



Sibel Can’ı Bodrum konserinde binlerce hayranı yalnız bırakmadı. Ozan Bahar Ser, Lale-Nehir Yazıcı, Nuran- Irma Çıtak gibi isimler de sevilen sanatçıyı dinlemeye gelenler arasındaydı. Güzel sanatçı muhteşem bir atmosferde gerçeklesen konserde, eski şarkılarının yanı sıra yeni albümünden şarkıları da seslendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.