Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş vakıfbank MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Sıla Heybeden Şarkılarını Çıkarıyor

Türk pop müziğinin başarılı ismi Sıla dört gün sürecek “Heybeden Şarkılar” konserleri için İstanbullularla buluşmaya hazırlanıyor.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserlerinde müzikseverlerle buluşmaya devam eden Sıla, geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği, hem en sevilen hem de henüz konserlerinde seslendirmediği şarkılarıyla dinleyicilerle buluşacak.

Güçlü yorumcu ve söz yazarı Sıla, dokuz yıllık müzik kariyerinde yayınladığı altı stüdyo albümde yer alan şarkılardan yepyeni bir konser repertuvarı hazırlayarak,  42 şarkıdan oluşacak repertuvarında kendi müzik yolculuğuna da ışık tutacak.
Sıla ve tüm müzisyenler, Levon Kordonciyan imzalı özel kıyafetlerle sahnede olacak.

“Kariyer Dokuz Sene, Konser İki Saat”

Genç yorumcu, vakit darlığından söylenmemiş onca şarkının olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Kariyer dokuz sene, konser iki saat. Seslendirmek isteyip vakit darlığından söylenmemiş onlarca şarkı var. Hem kendime ait şarkılar hem de bugüne kadar yorumlamak istediğim birçok sürpriz eser. “Yoruldum”, “Gözlerine Teslimim”, “Bodrum’un Suları”, “Zor Sevdiğimden” ve heybede birikmiş daha bir çok şarkı. 13-14-20-21 Ocak Maslak TİM Show Center’da “Heybeden Şarkılar” ile alışılagelmiş Sıla konser repertuarı dışında bir seçki ile buluşmak üzere.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.