Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Sıla Türkiye’yi Gezmeye Devam Ediyor

Yeni albümü ‘Acı’ ile yine müzikseverlerden tam not alan Sıla, Kerki ve Solfej ile birlikte gerçekleştirdiği Türkiye turnesine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Konya, Mersin, Antep ve Urfa’da yine kapalı gişe konser vererek binlerce hayranıyla bir araya gelen Sıla’nın şimdiki durakları ise Mardin ve Van.

Sıla, Kerki ve Solfej ile gerçekleştirdiği Türkiye turnesi kapsamında Mardin ve Van’da hayranlarıyla bir araya geliyor. Sıla konserlerinde dillerden düşmeyen ve artık klasikleşen eski şarkılarının yanı sıra, kısa sürede ezberlenen yeni albümündeki şarkılarını da seslendirecek. Biletix üzerinden satışa sunulan biletlere hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Sıla, her konserinde olduğu gibi yine performansıyla göz dolduracak.

Sıla’nın Kerki ve Solfej ile gerçekleştireceği sıradaki konserleri

12 Nisan 2019 Cuma Mova Park Mardin

13 Mart 2019 Cumartesi Double Tree by Hilton Van

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.