Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ak parti

Sıla’nın “Muhbir”İ Dinleyicilerle Buluştu!

Türk pop müziğinin başarılı şarkı yazarı ve yorumcusu Sıla, müzik kariyerinin 10. yılını geride bırakırken yepyeni şarkısı “Muhbir”i de 10. yıl hediyesi olarak dinleyicilerle buluşturdu.

Sıla’nın geçtiğimiz aylarda ilk olarak “Heybeden Şarkılar” Harbiye Açıkhava konserleri serisinde Mabel Matiz ile düet yaptığı ve büyük beğeni toplayan “Muhbir” şarkısının konser kaydı YouTube’da günler içerisinde milyonlarca kez izlenmiş ve beğeni dolu mesajlar almıştı. Sıla hayranlarının bir süredir heyecanla beklediği; sözleri ve bestesi Sıla Gençoğlu ile Mabel Matiz ortaklığında, aranjesi ise Efe Bahadır’a ait olan “Muhbir” şarkısı bu kez yalnızca Sıla’nın yorumuyla müzikseverlerle buluşuyor.

Sony Music Türkiye etiketiyle bugün tüm dijital platformlar ve radyolar aracılığıyla dinleyicilerin beğenisine sunulan “Muhbir”, Sıla’nın hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği yeni albümünün de habercisi olacak.

Sıla, 10 yıllık müzik yolculuğunu şarkılarıyla anlatacağı “ON’dan Kalan Şarkılar” konserler serisinin ilki ile bu akşam TIM Maslak Show Center’da sahne alacak. Biletleri günler öncesinden tükenen konseri kaçıranlar ise 30 Ekim, 6 ve 13 Kasım’da da TIM Show Center’da Sıla’yı izleyebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.