Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Sıla’nın Yeni OPPO Reklamı Görücüye Çıktı

İstanbul'da en son Harbiye konserinde sahneye çıkan Sıla, Kerki Solfej ile birlikte dün akşam da Volkswagen Arena'da sevenleriyle buluştu. Biletleri konserinden saatler önce tükenen Sıla’nın dinleyicilerine bir de sürprizi vardı. Sıla’nın reklam yüzü olduğu ve eğlenceli senaryosuyla büyük beğeni toplayan OPPO reklam filminin ikincisi de ilk kez dün akşamki konserde görücüye çıktı.

İstanbul’daki hayranlarının uzun bir aradan sonra dört gözle beklediği Sıla sahneye çıkar çıkmaz büyük bir coşkuyla karşılandı.

HEM ŞARKILARI HEM KOSTÜMLERİ KONUŞULDU

Volkswagen Arena’yı tıklım tıklım dolduran dinleyiciler, en sevilen Sıla şarkılarıyla hem eğlendi hem de duygusal anlar yaşadı. Sahnedeki enerjisi ve performansıyla yine herkesin takdirini kazanan Sıla, şıklığıyla da büyük beğeni topladı. Sahneye ilk olarak Nedret Taciroğlu imzalı elbisesiyle çıkan Sıla ikinci yarıda ise Farnaz Salmani kıyafetiyle ışıldadı.

SEYİRCİYE YENİ REKLAM SÜRPRİZİ

Sıla’nın büyük ilgi gören eğlenceli OPPO reklam filminin ikincisinin ilk görüntüleri de dün akşam Volkswagen Arena’da seyirciyle paylaşıldı. Sıla’nın yeni reklam filminin ilk görüntüleri arenayı dolduran hayranlarından yine tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.