Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE enflasyon

Simge Sağın'dan Özel Açıklamalar

Tepe Nautilus, yeni yılı pop müziğinin başarılı ismi Simge ile erken karşıladı. En sevilen parçalarını Tepe Nautilus ziyaretçileri ile söyleyen Simge, konser öncesi verdiği röportajda kariyerine, aşk hayatına ve bilinmeyenlerine dair özel açıklamalarda bulundu.

İstanbul’un tam kalbinde gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerini yıldızlarla buluşturan Tepe Nautilus, başarılı şarkıcı Simge ile erken yeni yıl kutlaması yaptı. Sahnede bir araya geldiği hayranlarına şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşatan Simge rol aldığı filmden, sevgili kriterine kadar bilinmeyenleri anlattı.

“Bizler Olduğumuz Sürece Pop Müzik Var Olacak”

Yeni nesil pop müziğin başarılı isimlerinden Simge pop müziğin hiçbir zaman ölmeyeceğini belirterek; “Popüler müzik soundları dönemsel olarak değişebilir. Mesela bu yıl rap popüler oldu ve onu dinledik. Bazen rock bazen de arabesk ön planda oluyor. Ancak popüler müziğe Türkiye’de Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Tarkan gibi isimler ve bizler olduğu sürece hiçbir şey olmaz.


“Birgün Kimsesiz Çocuklar için Sergi Açabilirim”

Resme olan ilgisi sebebiyle evinin bir bölümünü atölye olarak kullanan Simge “Günlük hayatıma bir renk katmak için motivasyon amaçlı resim yapıyorum. Son zamanlarda daha iyi işler çıkarıyorum. Birgün sadece kimsesiz çocuklar için sergi açabilir ve onlara bağışlayabilirim. Ressamlara saygısızlık etmem yaptıklarım büyük işler değil. Hatta yaptığım resimlerin 0-12 yaş çocuk resimleri olduğuna dair arkadaşlarım dalga geçiyor. Renkli resimler çizmeye devam edeceğim. Umarım beğenen birileri çıkar ve bir gün faydalı işlere vesile olur” dedi.


“Sevgili Kriterim Komik Olması”

Aşk hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Simge “Aşkı her zaman bekliyorum, kalbim bomboş. Bu yoğunlukta umarım biriyle tanışacak şansı bulurum. Aşk için bir kriter olmamalı, kimi zaman hiç ummadığınız birini sevebiliyorsunuz.Pizza seçer gibi zeytini olsun, sosis olsun, mısır olsun gibi seçenekler belirleyemiyorsunuz. Ancak benim için karakteri çok önemli ve illa bir kriter söylemek gerekirse komik olsun, beni güldürmesi ve birlikte iyi vakit geçirmemiz önemli” dedi.

“Heyecanlandıracak Proje Olursa Oyunculuk Yapabilirim”

İbrahim Büyükak’ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği “Bayi Toplantısı” adlı komedi filminde yer almasıyla ilgili konuşan Simge “Arkadaşlarımın filmi olması olması sebebiyle çok keyif aldığım bir işti. Çok eğlendik ve heyecanla bekliyorum. Şubat ayında gösterime girecek. Filmde “Öpücem” şarkısını seslendirdim. Şarkı söylemek daha iyi bildiğim bir iş tabii oyunculuktan, oyunculuk beni biraz zorluyor ancak önünü de kesmek istemem heyecanlandıracak bir proje olursa yer alabilirim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.