Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener ABD Başkanı Donald Trump İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediyesi Hakkari

Sinan Akçıl: "Güzel Ayda"

Ünlü şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl alkış topladı. İzmir’de şiddetli şekilde hissedilen ve yıkıma yol açan 6.6 büyüklüğündeki depremin 91 saat sonra enkaz altından kurtarılan Ayda Gezgin'e şarkıcı Sinan Akçıl'dan destek geldi.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Instagram sayfasında yaptığı paylaşım ile takdir topladı. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl paylaşımında: "Sana Kurban olunur güzel Ayda...melek bakışlı.." dedi.

Şarkılarıyla ve besteleriyle ün kazanan Sinan Akçıl yaptığı paylaşım ile İzmir depreminden 91 saat sonra enkaz altından kurtarılan Ayda Gezgin'e büyük bir destek verdi.

Ünlü isim Sinan Akçıl paylaşımın altına:

"Sana Kurban olunur güzel Ayda...melek bakışlı...Babasıyla gorusmek için haber bekliyorum işe yararsa tüm okul öncesi ve ilköğretim yaşamın boyunca yanında olacağım senin,herkes elinden geleni yapmalı,bu bir mucizedir başka bir şekilde kimse açıklamaya kalkmasın..yüce Allah ım anneciğinin mekanını cennet eylesin...senin milyonlarca koruyucun var artık Türkiye de..hoşgeldin❤️" notunu ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.