Süperstar Sevgisi Fuara Sığmadı
85. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri “Süperstar”ı ağırladı. Rengarenk tüllerden oluşan kıyafeti ile onbinleri coşturan Ajda Pekkan, yeni ve eski şarkılarını hayranları için söyledi.



Konserine “Ayrılık Ateşi” isimli son şarkısıyla açılış yapan Pekkan, “Eğlen Güzelim” şarkısıyla devam etti. “Memleketim” şarkısını seyircilerle birlikte hep bir ağızdan seslendiren müziğin yaşayan efsanesi, “Yakar Geçerim” ve “Kimler Geldi Kimler Geçti” gibi şarkılarıyla gönülleri fethetti.



Örgü yaptığı saçları ve dansçılarıyla birlikte sahneye çok yakışan şarkıcı, 70’li ve 80’li yıllara ait şarkılarıyla hayranlarına nostaljik bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran kalabalık, Süperstar’ın enerjisi ve sahne şovlarına hayran kaldı.


85. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri, Sertap Enener ile kapanış yapacak.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.