Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi TÜBATEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri

Sürpriz Bir İşe Başlıyor

Ünlü manken ve oyuncu Sema Şimşek Akasya'da görüntülendi. Şimşek, arkadaşları ile buluşup birlikte alışverişe çıkacaklarını, modellik ve oyunculuk dışında sürpriz bir iş için kollarını sıvadığını ancak şu an için detay veremeyeceğini söyledi.

Aile boyu güzellik


1970 Türkiye 4. Güzeli Hülya Cündübeyoğlu’nun kızı olan ve 1993 yılında Türkiye 4. Güzeli seçilen Ebru Cündübeyoğlu, oyuncu kimliği ile adından söz ettiriyor. 'Deli Yürek’ dizisindeki 'Avukat Ayşegül' rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaşan ve 1999’dan itibaren tiyatroya başlayan Cündübeyoğlu eşi Güçlü Mete ile Akasya’da objektiflere yansıdı.

2005 yılında 'Aşılı Kolum Aşılı’ adlı bir şiir kitabı çıkaran Cündübeyoğlu, ağırlıklı olarak tiyatro yaptığını ve yeni şiir kitabı için yoğun bir tempo ile çalıştığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.