Tan Taşçı'dan Beklenen Klip Geldi

Türk Pop Müziği sanatçısı Tan Taşçı “Sevmek Yetmiyor Bazen” isimli albümünün ilk klibini "Dur" adlı şarkısına çekti.

6 yıl aradan sonra "Sevmek Yetmiyor Bazen” adıyla 4 Kasım'da çıkacak olan albümde tüm şarkıların söz ve müzikleri Tan Taşçı'ya ait, düzenlemelerde ise Ozan Çolakoğlu, Sezgin Gergin gibi isimlerin imzaları bulunuyor.

Sekiz yeni şarkısı ve bu şarkıların versiyonlarına yer verdiği albümünün ismini gerçek hayatında yaşadıklarına adayan Tan Taşçı "Albümde yer alan şarkıların hepsi tek bir kişiye yazıldı. Ancak ne yazık ki artık ayrıyız. Albümde ayrılık sonrası yazılan şarkılar da var. İsminin de bu yüzden Sevmek Yetmiyor Bazen olmasına karar verdim. Gerçekten bazen sevmek yetmiyor" ifadelerini kullandı

Albümünün fotoğrafları için ünlü fotoğrafçı Jülide Güngör'ün objektifine poz veren Tan Taşçı, albümün çıkış şarkısı "Dur" için Kemal Başbuğ yönetiminde 2 gün süren klip çekti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.