Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Tarkan Açıkhava Konseri Verdi

Megastar, yeni albümünün ardından sevenleriyle bir araya geldiği açıkhava konser maratonunun üçüncü gecesinde yine enerjisiyle binlerin kalbine dokundu. Tarkan, “10”dan hep bir ağızdan söylenen “yolla”, “çay simit”, “kedi gibi”, “beni çok sev” gibi yeni şarkıların yanı sıra “dudu”, “kış güneşi”, “öp”, “sevdanın son vurusu” gibi klasiklerini seslendirdi.


 
“İçimizdeki Çocuk Yasadığı Zaman Umut Var”
Tarkan  “Biz Çocukken” şarkısının ardından “İçimizdeki çocuk yasadığı zaman umut var. Çocuğun önyargıları yoktur. Ayrımcılığı yoktur. Dünyanın ihtiyacı olan bu: Tüm farklılıklarımıza rağmen el ele verip birbirimize sarılmak” sözlerini söyledi.
  
Yedi konserlik Açıkhava maratonunun üçüncü gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Hıncal Uluç, Yasemin-Nedret Taciroğlu, Tuba Ünsal, Zeynep Çarmıklı, Fatoş Diblan, Mehtap Ar, Zeynep Özyılmazel, Kerem Tunçeri, Semih Erden, Bekir Aksoy, Tarik Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan gibi ünlü isimler de vardı.
 
Konserler Devam Edecek


 
Tarkan, 5,8,9 ve 10 Temmuz tarihlerinde de Atlantis Yapım ve Project Medya organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan fizy Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.