Öne Çıkanlar Goggle medicana LAZİO Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez suvul toplum kuruluşları POLİS EKİPLERİ celal adan binali yıldırım Panathinaikos esnaf 27 Aralık 2023 Gündem Özeti fransa

Tarkan Açıkhavayı Salladı

Tarkan, Açıkhavada konser serisinin ikinci gününde klasikleşen pop şarkılarının yanı sıra “10” albümünden “Yolla”, “Kedi Gibi”, “Biz Çocukken” ve “Beni Çok Sev” gibi yeni şarkılarını seslendirdi.



Yeni albümü “10”un çıkış şarkısı “Yolla” ile geceyi başlatan Megastar, enerji her geçen saniye artan konserini yine aynı şarkısıyla tamamladı. Eylül ayında da devam eden Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde megastarı dinlemeye gelenler arasında annesi Neşe Tevetoğlu, eşi Pınar Tevetoğlu ve kardeşlerinin yanı sıra Leyla Alaton, Fatoş Diblan, Nejdet Ayaydın, Zeynep Ilıcalı, Bergüzar Korel, Bensu Soral, İrem Derici, Ece Seçkin gibi ünlü isimler de vardı.



 Tarkan, Atlantis Yapım ve Hitt Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşecek konser serisi kapsamında 9,11,12,14,15 Eylül tarihlerinde de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.