Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

Tarkan Yeni Albümünün İlk Klibini 'Yolla'ya Çekti

Geçtiğimiz hafta “10” albümü müzik marketlerinin raflarında yer alan Tarkan, yeni albümünün ilk video klibini, sözleri kendisine ait olan, müziğini ise Ozan Çolakoğlu ile birlikte bestelediği şarkısı “Yolla ”ya çekti. Tarkan’ın, Murat Küçük yönetmenliğinde, HITT Prodüksiyon yapımıyla çekilen klibi bugün yayınlandı.

 “Yolla”nın video klibinin çekimleri İstanbul Orion stüdyolarında 2 günde tamamlandı, post prodüksiyonu ise yaklaşık 2 hafta sürdü. Tarkan'a klipte farklı yaş gruplarından 20 kişilik bir cast grubu ve dansçılar eşlik etti. “Yolla”nın klibi bu hafta yalnızca TV kanallarında ve dijital platformda sadece fizy’de izlenebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.