Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Tarkan'dan Fidan Jesti

Megastar Tarkan, “EXPO 2016 Antalya”da sevenleriyle buluştu ve dinleyicilere kendisine çiçek veren çocuklara fidan hediye etti.
 
Megastar Tarkan’da, EXPO 2016 Antalya etkinlikleri kapsamında yapılan konserler serisinde sevenleriyle buluştu. Türkiye’nin ilk EXPO’sunda hayranları Tarkan’ı yalnız bırakmadı. Tarkan, 20 Bin kişiye yakın sevenlerine essiz bir müzik ziyafeti yasatırken, sanatçı sahnede kendisine çiçek hediye eden çocuklara ‘fidan’ hediye etti. Tarkan, çocuklardan doğayı korumaları için söz aldı. Konser sonrası, EXPO tarafından binlerce tohum kart konseri izleyenlere hediye edildi.
Kir Aktivite Alanı’nda konser saat 22.00’de başlayan konserde, özel ışık ve efekt gösterisi ile iki saat sahnede kalan Tarkan, 21 şarkı seslendirdi, Tarkan, yeni albümünün haberini sevenlerine verdi.

Tarkan’dan ‘Fidan’ Sürprizi
 
Tarkan, Konserin ikinci yarısında sahneye çıkan iki çocuk sanatçıya buket çiçek hediye ederken, kendisine çiçek hediye eden çocuklara fidan vererek sürpriz yaptı.

Tarkan yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“ Siz bana çiçek hediye ettiniz bende size doğaya ekmeniz için fidan hediye etmek istiyorum. Ben EXPO 2016 Antalya’yı çok sevdim çünkü teması botanik ve çiçekler. Bu yüzden benim için çok önemli. Dün gece buraları gezme fırsatı buldum ve çok beğendim. Konser çıkısında size dağıtılacak olan tohumları lütfen dikmeyi unutmayın. Çocukların ilk çiçek yetiştirme deneyimlerini onlara yaşatın .”

Konser çıkısında EXPO yetkililerince davetlilere binlerce tohum kart dağıtıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
TarkanMEgastarHayranları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.