Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

Tarkan’ın Yeni Albümünden İlk Şarkı: “Cuppa”

Megastar Tarkan’ın uzun zamandır beklenen pop albümü için geri sayım başladı.

Tarkan’ın altı yıl aradan sonra yayınlayacağı pop albümü önümüzdeki haftalarda dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Tarkan yeni albüm heyecanı devam ederken, “Cuppa” isimli şarkisini tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak sevenleriyle paylaştı.

Yapımcılığını DMC’nin üstlendiği yeni albümün ilk şarkısı olan “Cuppa”nın söz ve müziği Sezen Aksu’ ya, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait.

Megastar, yeni albümünün ilk şarkısı “Cuppa” ile ilgili şöyle konuştu:

“Yakında sizlerle buluşacak olan pop albümümden "Cuppa"yı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki "Cuppa" sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.