Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Tuba Ünsal Ve Mirgün Cabas Çocukları Sare Ve Civan’ın Doğum Günlerini Kidzmondo’da Kutladı

Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas, çocukları Sare ve Civan’ın doğum günlerini Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehri KidzMondo’da verdikleri partiyle kutladı. Birbirine yakın olduğu için doğum günleri aynı partide kutlanan Sare 7, Civan ise 4 yaşına girdi.

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas; yakın dostları, çocuklarının okul arkadaşları ve aileleriyle birlikte doğum günü partisinde bir araya geldiler. Yeni yaşlarına KidzMondo’nun neşeli dünyasında merhaba diyen Sare ve Civan, maskotlarla pasta kesiminin ardından arkadaşlarıyla önce animasyon ekibiyle doyasıya eğlendi. Sonrasında şehrin tadını çıkararak arkadaşlarıyla birlikte diledikleri meslek birimlerinde kostümlerini giyip çalışarak keyifli bir gün geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.