Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Tuğba Yurt Yeni Şarkısı ''Masal'' İçin Kamera Karşısına Geçti

Pop müziğin ilham veren genç sanatçıları arasında yer alan Tuğba Yurt, yeni şarkısı ''Masal'' için kamera karşısına geçti.  Sözü Gökhan Şahin, müziği Melda Gürbey ve düzenlemesi Serkan Ölçer'e ait olan şarkısını bir dönem Kara Sevda, Meryem ve Fazilet Hanım'ın Kızları gibi dizilere de ev sahipliği yapan Beykoz'daki bir villada Murat Joker yönetmenliğinde kliplendiren Yurt, sahne aralarında seti ziyaret eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TUĞBA'NIN KARA SEVDASI...


Çekimlerin yapıldığı mekanı Kara Sevda dizisini izlerken keşfettiğini ve hayran kaldığını dile getirerek sözlerine başlayan başarılı sanatçı, ''Bu mekanı özellikle ben tercih ettim. Dizide bu ev Burak Özçivit'in evi olarak kullanılıyordu. Dokusu ve doğası beni adeta büyüledi. Masal için en uygun yerin burası olacağını düşündüm.'' diyerek bir döneme damgasını vuran dizinin de iyi bir izleyicisi olduğunu söyledi. Yeni şarkısının bir süre sonra çıkacak albümününde müjdecisi olduğunu ifade eden Tuğba Yurt, ''Bu sebeple de ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Emeği geçen herkese bir kez de sizlerin aracılığı ile şükranlarımı sunmak istiyorum.'' diyerek tüm ekibine teşekkür etti.

Muhabirlerin ''kliplerdeki oyunculuk performansınız hayranlarınız tarafından çok beğeniliyor. Şansınızı dizilerde ve sinema filmlerinde de denemek ister misiniz? Bu yöndeki tekliflere açık mısınız?'' sorusuna ''Açıkçası bu konuyu hiç düşünmedim ancak takdir halkın. Eğer bu yönde bir teklif alırsam düşünmeden reddederim diyemem. Kendimi bu alanda da sınamak hoşuma gidebilir.'' yanıtını vererek beyaz perde ve dizilere yeşil ışık yakan güzel sanatçı, yaklaşık on bir saat süren klip çekimlerinde enerjisi ve performansıyla sete damgasını vurdu. Yönetmen Murat Joker tarafından hemen her sahnenin ardından alkışlarla tebrik edilen Yurt, klipte verdiği cesur pozlarla da yürek hoplattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.