Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik ORDU cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan David Dastmalchian Late Night with the Devil Şeytanla Bir Gece

Türkiye Andorra Maçında Tribünlerde "Eylem" Vardı!

A Milli Futbol Takımımızın Andorra ile oynadığı maçta, sevilen Pop Sanatçısı Eylem’de tribünde yerini aldı

İstanbul Vodafone Park Beşiktaş’ta 7 Eylül Cumartesi akşamı oynanan Türkiye Andorra maçını tribünlerden büyük bir heyecan ile izleyenler arasında şarkıcı Eylem de vardı. 2006 yılında çıkarttığı “Aman” albümü ile büyük bir çıkış yaparak gönüllerde taht kuran Eylem, çektiği klipler ve çıkarttığı albümler ile büyük bir üne kavuşmuştu.


Katıldığı turneler ve verdiği konserlerde kalabalık izleyici kitlelerine alışık olan Eylem tribün atmosferinin çok farklı olduğunu belirtti. Böylesine büyük bir heyecanı ilk kez yaşadığını ifade eden Eylem, “En kısa zamanda bu heyecanı tekrar yaşamak isterim. Sırada basketbol heyecanı var. İlk fırsatta tribünden bir basketbol maçı izlemek ve o heyecanı da yaşamak istiyorum.” diyen güzel sanatçı “Hangi takımı tutuyorsunuz” sorusuna “Bugün sadece A Milli Futbol Takımı’nı tutuyorum” şeklinde yanıtladı.

Ölmeden önce yapılacaklar listem

Eylem, Ölmeden önce yapılacaklar listesinde bulunan en önemli iki isteğini birden yerine getirdiğini söyledi. "Hem stadyumda maç izlemek hem de Türkiye milli maçına gitmek istiyordum. Bugün bu iki isteğim birden gerçekleşti. İnanılmaz heyecan duydum ve çok mutlu oldum." dedi. 


Aldığım en güzel ve unutulmaz doğum günü hediyesi

“5 Eylül benim doğum günümdü. Statta maç izlemeyi çok isteğimi bilen ekibim, doğum günü hediyesi olarak bana çok güzel bir sürpriz hazırlamış ve 7 Eylül’deki Türkiye-Andorra Milli maçına bilet ayarlamışlar. Böyle bir doğum günü hediyesi benim için çok anlamlı ve asla unutulmaz. Muhteşem bir gece yaşadım” diyen Eylem, bu gecenin kendisi için ne kadar özel olduğunun altını çizdi.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeEylem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.