Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Türkiye Ve Dünyadan En İyi Mankenler Seçildi

Bu sene 29.’su düzenlenen Best Model of the World yarışması rekor katılımla gerçekleşti. 

Dünyanın En İyi Mankenleri- Best Model of the World yarışması, geçtiğimiz Cumartesi gecesi yapıldı. Erkan Özarman’ının organizasyonuyla hayata geçirilen yarışmaya bu sene 50 farklı ülkeden model katıldı. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op.  Dr. Bülent Cihantimur’un da bulunduğu seçkin jüri üyeleri bir kadın, bir de erkek olmak üzere, 29. Best Model of the World birincilerini seçtiler.

Birincilik Türkiye ve Nijerya’nın

Düzenlenen görkemli galada boy gösteren 20 kadın ve 20 erkek manken arasından birincilikleri Türkiye ve Nijerya aldı. En iyi erkek manken Türkiye'den Onur Seyit Yaran ve en iyi kadın manken ise Nijerya'dan Joy Akpokiniova oldu.

Yarışma Jürisinde Ünlü İsimler Yer Aldı

Ece Gürsel’in sunumuyla gerçekleşen yarışmanın jürisinde, uluslararası yarışmalarda da sık sık jüri üyeliği yapan Op. Dr. Bülent Cihantimur’a, Yıldırım Mayruk, Emel Yıldırım, Esra Eron, Senay Akay, Yılmaz Kunt gibi ünlü isimler eşlik etti. Rober Hatemo, Emel Müftüoğlu ve diğer ses sanatçılarının şakılarıyla keyifli anlar yaşattığı organizasyon sonunda, birinci seçilen yarışmacılar taçlarını geçen senenin birincilerinden devraldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.