Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Türkiye’nin Bu Seneki Yıldızları, 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Parladı!

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni sona erdi. Üç senedir sektörün öne çıkan ve gelecek vaat eden isimlerine verilen ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülleri’ni Pantene Marka Elçisi Neslihan Atagül Doğulu takdim etti. Bu yılın ‘Pantene Yıldızı Parlayanları’ ise yaşadıkları dönüşüm ile öne çıkan Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran oldu.

Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle düzenlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde bu sene ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülleri’ni Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran kucakladı.

Tören öncesi Kırmızı Halı’da kombinlerini tamamlayan güçlü ve sağlıklı görünen saçları ile dikkatleri üzerine çeken üç genç yetenek, sergiledikleri performanslar ile yaşadıkları dönüşümü kanıtlayarak bu özel ödülü almaya layık görüldü.

Töreninin ev sahipliğini üstlenen Pantene Marka Elçisi Neslihan Atagül Doğulu, Türkiye’nin gelecek vaat eden oyuncularının ödüllerini vermek üzere sahneye çıktı. Atagül Doğulu; “Herkese iyi akşamlar… 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’de ev sahibi olarak yer almaktan mutluluk duyuyorum. İyi ki geldiniz, hoş geldiniz… Pantene Altın Kelebek’in bu seneki teması ‘dönüşüm’… Hepimiz bir dönüşüm halindeyiz. Evrende hiçbir şey yok olmuyor. Buna bizim seslerimiz ve söylediklerimiz de dahil. Kendi gelişimimiz için merak etmeyi, okuyup araştırmayı, bizde zaten var olan gücü keşfetmeyi ve o gücün farkında olarak yaşamayı, kadın erkek ayırmaksızın, umutla kararlı adımlarla ilerlemeyi, dilediğimiz gibi gülebilmeyi, bize verilen hakları hatırlamayı ve en önemlisi en iyi halimize dönüşmeyi talep ediyorum hepimizden. Şimdi takdim edeceğim isimler yetenekleriyle, başarılarıyla kendi dönüşümlerini yaşıyorlar. İşte karşınızda Pantene Yıldızı Parlayanlar…” diyerek kazananlara ödüllerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.